De Rotterdam Charity Club (RCC) is hét platform dat je helpt je zakelijke netwerk uit te breiden. Met een lidmaatschap draag je op een positieve manier bij aan goede doelen en initiatieven in en rond Rotterdam.

DÉ BUSINESS CHARITY CLUB

Rotterdam Charity Club

Rotterdam Charity Club (RCC) is dé business charity club voor ondernemers in Rotterdam en omgeving. De RCC is het platform dat je helpt je zakelijke netwerk uit te breiden, daarnaast draag je met een ambassadeursschap op een positieve manier bij aan goede doelen en initiatieven in en rond Rotterdam.

De RCC is ontstaan uit diverse mvo-activiteiten van verschillende bedrijven uit Rotterdam en omgeving. De afgelopen jaren ontpopten deze activiteiten zich tot grote en drukbezochte netwerkevents voor het goede doel, zoals het White Collar Boxing Event, de Rotterdam CabrioRally en de Rotterdam RibRally. De Rotterdamse organisatoren van deze events wilden hiermee zowel het zakelijke netwerk uitbreiden als iets doen voor de stad. Daarom verenigden zij zich eind 2018 binnen de Rotterdam Charity Club: de eerste business charity club van Rotterdam.

(NETWERK)EVENTS

Clubavonden

De RCC organiseert voor haar leden (netwerk)events en clubavonden. Met een ambassadeursschap van de RCC zet je je in voor de stad Rotterdam en voor elkaar. De leden vormen een community van mvo minded bedrijven in Rotterdam, die hun eigen netwerk een impuls willen geven en zich daarbij graag willen inzetten voor hun stad en het goede doel.

Restaurant

HIT eten & drinken

Restaurant HIT eten & drinken is uniek gelegen in recreatiegebied Park Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het restaurant ademt een sfeer uit van een moderne gezellige huiskamer, voorzien van een open haard met zitje, wijnbar en gezellige bar. Het terras met ca. 130 zitplaasten, heeft een panoramisch uitzicht over hole 10 en hole 18 van Golfbaan Hitland.

Openbare

Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland is een toegankelijke, openbare golfbaan met een fraaie ligging en aantrekkelijke tarieven. Deze polderbaan met 27 holes is een uitdaging voor iedere golfer. Hitland biedt een complete golfaccommodatie: 18 holes baan (NGF A-status), een qualifying 9 holes par 3 baan en gratis toegankelijke oefenfaciliteiten. Golfbaan Hitland is zeven dagen per week geopend.

13 en 14 SEPTEMBER

Golf, Vino & Oysters

Golf mee voor het goede doel! Tijdens de jaarlijkse Hitland Golfweek organiseert de Rotterdam Charity Club, in samenwerking met Golfbaan Hitland en HIT eten en drinken, 2 dagen ‘Golf, Vino & Oysters’. Het zal een (golf)event worden zoals je van ons gewend bent; goed verzorgd, gezellige sfeer, heerlijk eten, het nodige entertainment en natuurlijk leuke mensen.

 

Wees er snel bij en reserveer je ‘Flight‘ op je gewenste dag, 13 of 14 september. Lukt het je niet om erbij te zijn met het golfen of wil je alleen meegenieten van het avondprogramma? Dat kan natuurlijk ook, namelijk middels ‘Dinner only’.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor nieuws